Tuesday, 8 July 2014

LAIN-LAIN PRODUK

Hi semua...selamat berpuase. sedar xsedar dah masuk hari ke-11 kan kite puase.... Semoga segala amal ibadah kite diterima Allah sepanjang bulan yang mulia ni dan semoga kite dapat puase lengkap selama sebulan. Ok la...arini saye nak update beberape stoks yang saye xsempat nak create special page utk produk2 tu...so saye just senaraikan barang dan harge. kalau ade yang minat, just pm saye atau email ye....
Kalau korang xsure dgn produk tu, boleh la try cek kat google and wasaap saye... Bukan ape, just xsempat nak update nak upload gambar dll... Ok?huhu

  • Egg White Peel Off Mask RM10 - tak masuk pos 
  • Tobi Iron Steamer RM50 - free poslaju
  • Sabun Al Razi RM38(sem)/rm42(sbh/srwk) - tak masuk pos
  • Babies Blink skincare Limited Edition RM80- free poslaju seluruh malaysia
  • PHYTO COLLAGEN STEMCELL (MCM AURAWHITE STEMCELL) RM110 - TERMSK POSLAJU
  • ROYAL PLATINUM DETOX (RAJA EMMA) RM110 -FREE POSLAJU
  • Double Stemcell Umie Aida RM120(SEM)/RM125(SBH/SRWK)
  • Secret Skin White - RM145 - free postage

No comments: